Drafbaan Wolvega Victoriapark

Victoria Park Wolvega is dé toonaangevende drafbaan in Nederland. Hier vindt u topsport die hand in hand gaat met een gezellige avond uit.

 

Victoria Park Wolvega is de perfecte locatie voor uw familie- of bedrijfsfeest. Van klein familiefeest tot groot gala; de drafbaan heeft sfeervolle zalen met capaciteit van 60 tot 1200 personen. Helemaal voor je eigen evenement of in combinatie met een koers, samen met Beijk Catering maken ze er een succes van!

 

Houd ook de evenementen in de gaten, zoals de beroemde vlooienmarkt. Bij mooi weer staat het terrein altijd bomvol standhouders met 2e handsspulletjes. Deze markt is in het noorden van het land zeer bekend onder de vele standhouders en bezoekers.  

 

Door de jaren heen heeft Victoriapark vele sportieve hoogtepunten gekend zoals de Europese Derby der Vierjarigen in 2015 en de jaarlijks terugkerende Prijs der Giganten.

 

Op de drafbaan wordt het gehele jaar gekoerst. De meetings vinden op verschillende dagen van de week plaats. In de agenda  kun je precies zien wanneer er gekoerst wordt.Ook de aanvangstijden zijn variabel en vanwege onze samenwerking met de Franse drafsportorganisatie kunnen geplande aanvangstijden afwijken van het uiteindelijk begintijdstip. Via live-uitzending zijn koersen te volgen via de website.