AskAnj@

Geen geitenwollen sokken cultuur bij de dames van AskAnj@, Hypotheken en Verzekeringen.

AskAnj@ is in juni 2020 gestart en gevestigd in het gebouw van Dragt Houtkonstukties BV aan de Kobaltstraat 6 in Wolvega.

 

AskAnj@ heeft daar een geheel zelfstandig kantoor met vier werkplekken en een grote spreektafel. Gesprekken met klanten kunnen hier in een prettige sfeer worden gevoerd.


Anja Roo-Dragt heeft ruim 25 jaar ervaring opgedaan bij o.a. Friesland Bank en later bij Rabobank als Financieel Adviseur. Het kan dus heel goed zijn dat u Anja eerder hebt gezien en/of gesproken.


We werken met in totaal vier dames en bemiddelen en geven advies in Hypotheken en Verzekeringen maar doen ook Belastingaangiften en een aantal kleine MKB administraties. Voor bedrijfsmatige financieringen kunt u ook bij ons terecht, we trekken hiervoor op met een collega advieskantoor dat zakelijke financieringen als expertise heeft.


Op verzoek kunnen we ook bij onze klanten thuis afspreken. We willen graag persoonlijk contact en een goede band opbouwen met onze klanten.


Wilt u ook ervaren dat een advies over bovengenoemde zaken heel persoonlijk kan? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak ⤵️

Adres

Kobaltstraat 6

8472 EC Wolvega

Kobaltstraat 6 8472 EC Wolvega