Kragelhuus

/maxresdefault.jpg">
">

Charmante, kleinschalige en gemoedelijke Bed and Breakfast voor rustzoekers en natuurgenieters

't Kragelhuus ligt in het buitengebied van het plaatsje Boijl in Zuid Oost Friesland, heel dicht tegen Drenthe aan en vlakbij Nationaal Park het Drents Friese Wold. 

 

Een gemoedelijke en kleinschalige B&B met 2 ruime, lichte kamers op de begane grond, beide kamers voorzien van een privé badkamer. Wij bieden een goed bed, een vrolijk en uitgebreid geserveerd ontbijt, privacy, rust en ontspanning. De gasten kunnen heerlijk vertoeven in de besloten achtertuin.

 

Ben je een natuurliefhebber en wil je kennismaken met onze prachtige woonomgeving in de Drents Friese grensstreek? Breng je wandelschoenen mee of je fiets (of beide) en wij zorgen voor de rest. Fietsroutes worden op maat samengesteld voor onze gasten. Geef maar aan wat je graag wilt zien en hoeveel kilometer je ongeveer wilt afleggen op een dag. Wij zorgen voor een bijpassende route. Dit geldt natuurlijk ook voor de wandelingen. Wil je een dagtocht lopen of liever een ommetje van 5 km, alles kan. Wij willen onze gasten graag op alle mogelijke manieren kennis laten maken met de schoonheid van onze woonomgeving.

 

Wil je helemaal niet wandelen of fietsen maar lekker relaxen en in alle rust bijkomen van de dagelijkse hectiek, dan kan dat natuurlijk ook. Neem plaats in de gastentuin en geniet met een goed boek en een lekker drankje van de ruimte, de stilte en de vogeltjes. 

 

'Vuul je thuus in 't Kragelhuus' , je bent van harte welkom in ons mooie Zuidoost Friesland.

 

Adres

Boijlerweg 16

8392 NH Boijl

Boijlerweg 16 8392 NH Boijl