Snackpoint De Passage

Het enige moeilijke is het kiezen uit al die lekkere Snackpoint snacks!

Snackpoint De Passage in Wolvega krijgt een landelijke keurmerk! 
Lees alles over dit keurmerk via deze link

 

Online bestellen of laten bezorgen? Snackpoint Wolvega maakt het mogelijk! Geen zin om te koken of bij ons langs te komen vandaag? Geen nood, wij bezorgen de vertrouwde Snackpoint kwaliteit gewoon bij u thuis, op het werk of een feestje. Daar snackt toch iedereen naar?

 

Of het nu gaat om heerlijk vers belegde broodjes, een krokant gebakken snack of een complete schotel, het is allemaal mogelijk. Door gebruik te gaan maken van ons nieuwe bestelsysteem kunnen wij ook de omliggende dorpen van Wolvega bedienen. Hier zijn wel minimale bestelbedragen aan verbonden. Wat deze zijn, kunt u op de app zien op het moment dat u wilt gaan bestellen.

Wat zijn de voordelen van Snackpoint Wolvega online bestellen? Nooit meer in de rij staan bij het afhalen. Lekker thuis bestellen vanaf de bank. 

Elke maand nieuwe aanbiedingen en acties. Ruime keuze aan snacks, broodjes en plates. Goede service en krokant en klaar genieten, wat wilt u nog meer. Wij zorgen voor een heerlijke snack of maaltijd, terwijl u gewoon verder gaat met de dingen waar u zin in hebt. Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid een gewenste afhaal- of bezorgtijd in te voeren. Voor je het weet staan wij voor de deur en kunt u lekker genieten.  

Het enige moeilijke is het kiezen uit al die lekkere Snackpoint snacks!

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:30 - 20:00

Woensdag: 10:30 - 20:00

Donderdag: 10:30 - 20:00

Vrijdag: 10:30 - 20:00

Zaterdag: 10:30 - 20:00

Zondag: 11:00 - 20:00

0561-617470

Adres

Oppers 55

8471 ZK Wolvega

Oppers 55 8471 ZK Wolvega