Sterrig

Sterrig is een yogastudio met daarbij aanverwante diensten. Zoals babymassage, draagconsulent, mindfulness en de babyopleiding voor de kinderopvang. 

Sterrig

Bij Sterrig loop je op je gemak naar binnen, daar waar je je fijn voelt en waar je met een glimlach weer vertrekt.

Sterrig staat voor een rustpunt in de drukte. Of je nu voor een yoga les komt of voor een opleiding. Allereerst is het belangrijk om rust te vinden, vanuit rust krijg je overzicht of juist inspiratie.

We willen graag kinderen, tieners (en ouders), volwassenen mee kunnen geven hoe je met aandacht kunt leven in deze prikkel- en prestatiegerichte maatschappij. Aandacht voor jezelf is het begin van aandacht voor een ander.

Aandacht voor jezelf

Dit kan voor een ieder iets anders betekenen. Sterrig biedt verschillende diensten aan zoals hatha yoga, kinderyoga, kindermindfulness, peuterdans, en dreumes yoga . Loop je rond met een piekerhoofd of voel je je altijd zo onrustig, dan zouden de mindfulness training “Aandacht werkt” of massage iets voor je kunnen zijn. Mocht je op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en beweging dan biedt yoga een uitkomst.

Peuterdans plezier op dinsdagochtend

Sterrig in Wolvega biedt nu nog meer peuterdans plezier aan op de dinsdagochtend. Vanaf heden worden er extra peuterdanslessen gegeven door de ervaren docent Lianne. Peuters tussen de 2 en 4 jaar kunnen van 9:15 tot 10:00 uur genieten van de vrolijke dansjes en bewegingen.
 
Peuterdans is niet alleen leuk voor kinderen, het heeft ook talloze voordelen voor hun ontwikkeling. Door middel van dans leren kinderen hun lichaam en bewegingen beter kennen en ontwikkelen ze hun coördinatie en motoriek. Daarnaast stimuleert dans de creativiteit en verbeelding van kinderen en draagt het bij aan hun sociaal-emotionele ontwikkeling.
 
Lianne, de dansdocent van Sterrig, heeft ruime ervaring in het lesgeven aan kinderen en weet precies hoe ze de kleintjes kan laten stralen op de dansvloer. Met haar enthousiasme en liefde voor dans weet ze elke peuter te betrekken bij de dansjes en oefeningen.
 
De extra peuterdanslessen bij Sterrig in Wolvega zijn een mooie gelegenheid voor ouders om hun peuter op een leuke en speelse manier te laten bewegen en ontwikkelen. De lessen vinden wekelijks plaats op dinsdag van 9:15 tot 10:00 uur.
 
Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen ouders contact opnemen met Sterrig via info@sterrig.nl of telefonisch / whatsapp op 06-55079357.

Adres

Steenwijkerweg 1

8471KV Wolvega

Steenwijkerweg 1 8471KV Wolvega