Wetlands Outdoor

Wil je sporten in de buitenlucht, klimmen op de survivalbaan of leuke outdooractiviteiten doen, kom dan naar Wetlands Outdoor in Zuidoost Friesland - voorheen Fitnust.

Wetlands

Het mooie natuurgebied de Rottige Meente waar wij ons bevinden staat op de internationale lijst van wetlands. In dit mooie gebied bieden wij onze outdoor activiteiten aan. 

 

Buitenspelen voor jong en oud

Voor survivalrun trainingen, groepsactiviteiten voor kinderen en volwassen, outdoor sportevenementen en -clinics, kinderfeestjes en quiztochten ben je hier op het juiste adres. 

 

Heb je bijvoorbeeld altijd al eens willen weten hoe het is om als een échte Expeditie Robinson-kandidaat ervoor te zorgen dat je samen met jouw team andere teams te slim en te snel af bent? Dan is expeditie wetlands wat voor jou!  Het is het ultieme spel waarin fun, creativiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. 
Twee, drie of vier teams strijden tegen elkaar tijdens verschillende activiteiten, waaronder een krachtproef, hersenkrakers, vlot bouwen en een fantastisch eindspel. Anders dan bij het populaire TV programma, worden er hier tijdens de eilandraad geen deelnemers weg gestemd. Iedereen doet dus het gehele programma mee. Wat er tijdens de eilandraad wel gevraagd wordt is nog even een verassing....

 

 

Adres

Grindweg 107

8485 JG Munnekeburen

Grindweg 107 8485 JG Munnekeburen