Wetlands Outdoor

Bij Wetlands Outdoor kun je terecht voor te gekke outdoor groepsactiviteiten, bedrijfsfeestjes, schoolreisjes en kinderfeestjes! Ook kun je er survivallen op een prachtige en uitdagende survivalrunbaan.

Buitenspelen voor jong en oud

 

Voor survivalrun trainingen, groepsactiviteiten voor kinderen en volwassen, outdoor sportevenementen en -clinics, kinderfeestjes en quiztochten ben je hier op het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld altijd al eens willen weten hoe het is om als een échte Expeditie Robinson-kandidaat ervoor te zorgen dat je samen met jouw team andere teams te slim en te snel af bent? Dan is Expeditie Wetlands wat voor jou!

 

Het is het ultieme spel waarin fun, creativiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. In teams strijden jullie tegen elkaar tijdens verschillende activiteiten. Dit is maar één van de vele activiteiten waar je uit kunt kiezen. Of je nu komt voor een kinderfeestje, een gehele bedrijfsdag, schoolreisje of schoolkamp, het kan allemaal bij Wetlands Outdoor! 


Wetlands Outdoor beschikt over een prachtige eigen locatie in de mooie omgeving van de Rottige Meente en Brandemeer. Naast de eigen locatie zijn er ook activiteiten in deze prachtige natuurgebieden.

 

  • groepsactiviteiten
  • SUP verhuur
  • kinderfeestjes
  • wandel(quiz)tochten en wandelen met een gids
  • survivalruntraining
  • buitenspeelclub en jeugd outdoordagen in vakanties

Kijk op de website voor meer!

 

Survivalruntraining voor jeugd en volwassenen

 

Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die op elk niveau hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Er wordt het hele jaar door getraind: zomer en winter. 600m2 klim- en klauterplezier op elk niveau!

 

Kijk voor de trainingstijden op de website.

 

Adres

Lemsterweg 25

8484 KK Langelille

Lemsterweg 25 8484 KK Langelille