Sinterklaas

Speur de winkels van Noordwolde en Wolvega af en vindt een Pieter Pootje!

 

Heb je hem gevonden? Maak dan samen met Pieter Pootje een selfie en win een Stiekm cadeaubon!

 

Hoe win jij?

Plaats de selfie met het Pieter Pootje op Insta of FB en gebruik #stiekmtrots of @stiekmtrots. Doe dit voor 5 DECEMBER en win één van de twee cadeaubonnen van € 25,00!!

 

 

Intocht Sinterklaas Wolvega 2023

Sinterklaas komt met een heleboel Pieten op 18 november om 13:30 uur bij het gemeentehuis in Wolvega waar heel Weststellingwerf Sinterklaas welkom heet. Daarna gaat de stoet de Hoofdstraat Oost en Van Harenstraat door richting het Van der Sandeplein waarbij Sinterklaas veel tijd neemt om alle kinderen persoonlijk te ontmoeten en alle Pieten natuurlijk de boel op stelten zullen zetten. Op het Van der Sandeplein nemen we voor vandaag afscheid van Sinterklaas en de Pieten. Zij moeten hard met alle voorbereidingen aan de slag om straks pakjesavond te kunnen vieren.

 

Hou voor het laatste nieuws over de intocht de Facebookpagina van WOW Wolvega en de Pietenbrigade-Wolvega in de gaten. (bron tekst: Pietenbrigade-Wolvega)

 

Intocht Sinterklaas Noordwolde 2023

Zaterdag 18 november om 13:30 uur

 

Binnenkort meer informatie over de intocht in Noordwolde! Hou voor het laatste nieuws over de intocht de Facebookpagina van Sinterklaasfeest Noordwolde.