Fotoclub Wolvega Reflex

Voor iedereen die een passie heeft voor fotografie

Onze fotoclub is voor iedereen die een passie heeft voor fotografie. Het maakt niets uit of je nu bijna professioneel of hobbymatig foto’s maakt. Iedereen is welkom bij Reflex.
Wij staan open voor actieve en betrokken fotografen, ongeacht apparatuur of ervaring, die hun foto’s meer inhoud en vorm willen geven. Elk lid werkt op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo en wordt gestimuleerd om te groeien in bekwaamheid en creativiteit. We leren van elkaar in een eerlijke, respectvolle en gezellige omgeving.

 

Clubavonden
Op de 1e woensdag van de maand, met uitzondering van de maand augustus, houden wij een clubavond. De avonden worden gehouden in De Rank in Wolvega en beginnen om 19.30 uur en gaan door tot ca. 21.30 uur. Wij zijn een gezellige club waar we de zelf gemaakte foto’s laten zien en bespreken tijdens de maandelijkse clubavond.

Als je eenmaal aan deze hobby begonnen bent word je ook steeds kritischer op de foto’s die je zelf maakt. Je blijft jezelf ontwikkelen. Daarom organiseren we ook lezingen van bekende fotografen, workshops, excursies en exposeren we onze foto’s.

Onze clubavonden zijn niet saai of ééntonig. Een enkele keer nodigen wij een spreker uit, maar er zijn ook doe-avonden. Nieuwe leden krijgen de mogelijkheid om zich met 5 foto’s te introduceren.

 

Interesse?
Spreekt het jou aan om lid te worden van deze enthousiaste club? Neem dan contact met ons op en wij nodigen jou uit om een keer vrijblijvend te komen kijken op een clubavond.