Tramhalteplein

Koffie & lunch station Tramhalteplein
Lunchroom in het voormalige tramstation van Noordwolde!

Een echte aanwinst voor Noordwolde, dat is Tramhalteplein 3 zeker! De recensies op Facebook bevestigen dat je bij Tramhalteplein op de juiste plek bent wanneer je lekker 'buiten de deur' gaat lunchen.


Warme uitstraling

 

Het restaurant heeft een warme uitstraling, dit geldt voor binnen maar ook zeker buiten. Een uitnodigend terras staat op je te wachten. De broodjes zijn ruim belegd en smaken heerlijk en ook de overheerlijke huisgemaakte taartjes moet je echt eens proeven.

 

Eten-wat-de-pot-schaft-avond

Tramhalteplein sluit aan het eind van de middag haar deuren, maar..... zo nu en dan is er een eten-wat-de-pot-schaft-avond. Het is altijd een gezellige avond en echt een aanrader!

Op deze avonden geniet je van een heerlijk samengesteld menu voor een vaste prijs. Houd de facebookpagina in de gaten voor deze avonden wat vol=vol en reserveren is noodzakelijk.


Vlakbij

 

Na een middagje shoppen, een bezoek aan Het Vlechtmuseum, of na een heerlijk wandeling of een mooie fietsroute is het heerlijk zitten bij Tramhalteplein. Wandel- en fietsroutes zijn te verkrijgen bij het Tourist Info Punt in het Vlechtmuseum.

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 - 17:00

Woensdag: 10:00 - 17:00

Donderdag: 10:00 - 17:00

Vrijdag: 10:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: Gesloten

0561745026

Adres

Rotanstraat 3

8391 CP Noordwolde

Rotanstraat 3 8391 CP Noordwolde

Wat vertellen de stiekmerds

Tramhalteplein Stiekm 5 sterren restaurant ;-)

Tramhalteplein een bedrijf om trots op te zijn!