Vlooienmarkt Wolvega

Op het parkeerterrein van Victoria Park in Wolvega wordt 11 keer per jaar een gezellige vlooienmarkt gehouden.

Kom lekker snuffelen op het terrein naast het Victoria Park, waar verkopers hun tweedehands spullen aanbieden.

 

De markt biedt een breed scala aan producten, variërend van kleding en elektronica tot speelgoed en nog veel meer. Dit betekent dat er voor iedereen wel iets te vinden is, of je nu op zoek bent naar unieke vintage kledingstukken, elektronische gadgets of gewoon iets leuks voor de kinderen. Het is een geweldige gelegenheid om te snuffelen en te speuren naar de verborgen schatten in Wolvega 

Het terras is óók geopend als je daarna nog even wil nagenieten met een hapje of drankje. 

 

Een ander voordeel van deze vlooienmarkt in Wolvega is dat bezoekers hun auto gratis kunnen parkeren naast het marktterrein, wat het gemakkelijk maakt om te komen en gaan met al je vondsten. De toegangsprijzen zijn ook zeer redelijk, met € 3,- voor volwassenen, € 2,50 voor 65-plussers en gratis toegang voor kinderen tot en met 10 jaar.

 

Wist je dat er in het derde weekend van september Wolvega verandert in één groot festival ? Op zaterdag is er zelfs een braderie in het centrum, waar de hoofdstraat wordt omgetoverd tot een verzameling van kraampjes, wat een nostalgische en levendige sfeer creëert.

 

Kortom, de vlooienmarkt in Wolvega is een fantastische plek om te genieten van een dag vol schattenjacht, ontspanning en gezelligheid voor het hele gezin. Dus kom langs en ontdek wat voor interessante vondsten je kunt doen tijdens je bezoek aan deze levendige markt in Wolvega. 

Adres

Drafsportlaan 20

8472 AS Wolvega

Drafsportlaan 20 8472 AS Wolvega