Burgemeester krijgt eerste exemplaar magazine Stiekm Trots op Weststellingwerf

Waarom zijn we in Weststellingwerf zo Stiekm Trots? Daarover lees je in het nieuwe gratis magazine Stiekm Trots op Weststellingwerf. Burgemeester André van de Nadort nam bij Huize Lindenoord in Wolvega het eerste exemplaar in ontvangst. "Dit magazine laat aan bewoners en bezoekers zien hoe verrassend veelzijdig Weststellingwerf is. Zowel qua winkelaanbod als op het gebied van toerisme, cultuur en natuur."

 

Dinsdag 16 april wordt het glossy magazine gratis huis-aan-huis verspreid in Weststellingwerf en de omliggende gemeentes. In het magazine staan onder andere verhalen over Weststellingwervers als natuurkenner Ruurd Jelle van der Leij uit Oldeholtpade, schrijver Johan Veenstra uit Nijeholtpade en rietvlechter Henk Diever uit Noordwolde. Daarnaast vind je in Stiekm Trots op Weststellingwerf wandel- en fietsroutes door de gemeente – en zelfs een ruiterroute. Bovendien stellen ondernemers uit Weststellingwerf zich in het hart van het magazine voor aan de lezer. Alles in de herkenbare, eigenwijze Stiekm Trots-stijl.

 

Het oorspronkelijke concept voor het magazine Stiekm Trots op Weststellingwerf komt uit de koker van Liesbeth Schievink van het bestuur van de Weststellingwerver regiomarketing Stiekm Trots. Dat idee is verder uitgewerkt door Désiree Dijkstra van Stiekm Trots, Freddy Ranft namens de nieuwe overkoepelende ondernemersvereniging Ondernemend Weststellingwerf en Alain ter Schuur en Magda Dullemond van Luid & Duidelijk Media in Wolvega. Alain en Magda verzorgden ook de vormgeving en redactie van het magazine. Het is de bedoeling dat Stiekm Trots op Weststellingwerf jaarlijks zal verschijnen.

 

Op de foto staan: Magda Dullemond, burgemeester André van de Nadort, Freddy Ranft, Liesbeth Schievink, Alain ter Schuur en Désiree Dijkstra bekijken het magazine Stiekm Trots op Weststellingwerf. Foto: Lenus van der Broek  

Meer nieuws

Chef Jan Smink lanceert zijn eigen Smink Bruine Boterkoek

Jan Smink en Gijs Ruhof

Stiekme waaghals ontvangt Street Art prijs

Ook voorzitter Frank Zeinstra doet mee aan stunt ;-)

Street art in Wolvega en Noordwolde

Knap staaltje stunten op de Stiekm toren!

Tim is Stiekm Trots op Pets Place Wolvega

‘Klaar voor de stap?’

Een nieuw bedrijfspand bouwen. Ben jij klaar voor de stap?

Op wie of welke plek ben jij Stiekm Trots?

Vul het vriendenboekje in en Win!

Horeca weer open!

Trends viert 25-jarig jubileum

Trends viert woensdag 26 augustus haar 25-jarig jubileum.

Enorm bord vestigt aandacht op Lindewijk

Burgemeester André van de Nadort onthulde de nieuwe Lindewijkborden. Dat gebeurde met een knipoog naar de campagne 'Stiekm trots' van de gemeente en bedrijfsleven in Weststellingwerf.

Bouwkavel-expeditie

Heerlijk fietsen langs de mooiste bouwkavels in de gemeente Weststellingwerf. Waar wonen en recreëren synoniem zijn.

ben jij de meest stiekme contentmarketeer?

dan zoeken wij jou

Te paard door het Meentebos